Subscriu-te a la newsletter

Apunta't al butlletí d'informació per estar al dia dels tallers i activitats
Vull rebre informació

Monta un taller a mida!

Per a dinamitzar el teu col.lectiu, empresa o família pots demanar que creem un taller adaptat a les teves necessitats.

També pots regalar a qui tu vulguis un taller!

Pregunta!

Formula Cuina en Família

Passa un dia especial amb la teva família. Aprendreu tots i cuinaréu en equip el vostre menú complet. Compartireu l'espai amb altres famílies i us apropareu a l'art gastronòmic d'una manera singular ... una experiència per recordar i guardar en el vostre àlbum!

Preu: 25 €

Durada: 3h Curs + Dinar

Inclou: Material i Receptes

Calendari: dissabte Migdia o Reserva de Grups

Públic: Famílies o Amics

Edat: Totes les Edats

 

Sobre els tallers...

[falta traduir]

La Cocina Slow Food de Eva Davó será mostrada en estado puro a través de estos talleres de cocina saludable.

Pequeños y grandes podréis disfrutar de este espacio. También ofrecerán talleres de cocina terapéutica así como vegana y apta para personas con intolerancias alimentarias

 

Las materias primas serán seleccionadas siguiendo el criterio de “Bueno, Justo y Limpio”, contarán con una red de distribuidores locales eco-sostenibles que serán parte integrante de este proyecto culinario.

Cada temporada rendirán culto a los productos del momento a través de menús degustación que ofrecerán con previa reserva.

 

Si quieres celebrar un aniversario o fiesta diferente puedes consultar sus propuestas para peques y para mayores de cocina entre amigos.

Podréis aprender recetas juntos padres e hijos en sus talleres de cocina de temporada y participar en sus concursos populares como el próximo de arroces que se celebra el 20 Septiembre.